Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1020kcal23.6g12.8g95.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3400g260kcal44g16.8g1.2g0g
Mango (tuore)400g268kcal2g61.2g1.2g8.4g
Mansikka 400g186kcal2g33.6g0.8g7.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g6348kcal159.2g312.4g477.6g32g
Valittu annoskoko2020g3174kcal79.6g156.2g238.8g16g
Annoskoko puolitettuna1010g1587kcal39.8g78.1g119.4g8g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758