Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow1020g1071kcal79.6g183.6g5.1g102g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]280g945kcal33.6g0g103.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g4421kcal245.2g436.4g220.2g228.4g
Valittu annoskoko2020g2210kcal122.6g218.2g110.1g114.2g
Annoskoko puolitettuna1010g1105kcal61.3g109.1g55.1g57.1g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503