Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1004g1666kcal190.7g0g100.4g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 502g322kcal16.1g24.2g17.6g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)251g316kcal27.6g0.8g22.6g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%126g351kcal36.4g3.1g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g5379kcal544.8g68.2g324.4g4.4g
Valittu annoskoko2020g2690kcal272.4g34.1g162.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna1010g1345kcal136.2g17.1g81.1g1.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722