Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl399g1797kcal28.4g255.6g75.9g13.2g
Voi 160g1159kcal1.9g0.6g129.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g599g2037kcal12g16.2g215.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g399g1078kcal32g47.9g79.9g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Kinuskikastike 200g846kcal1.9g113.2g42.8g0g
Daim 56g56g305kcal2.1g33.6g17.9g0.1g
Liivatelehti, gelatiini17g59kcal14.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g16100kcal185.6g1313g1124.2g26.6g
Valittu annoskoko2020g8050kcal92.8g656.5g562.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna1010g4025kcal46.4g328.3g281.1g6.7g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939