Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.2g1.2g13.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 250g569kcal47.5g0g42.5g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g1732kcal124g99.2g89.6g46.4g
Valittu annoskoko2020g866kcal62g49.6g44.8g23.2g
Annoskoko puolitettuna1010g433kcal31g24.8g22.4g11.6g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302196