Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g166g532kcal29.9g75.3g12.8g27.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl831g2910kcal116.4g532g25.8g45.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g166g515kcal28.3g89.8g4.8g21.6g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 831g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl17g150kcal0g0g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g8213kcal349.2g1394.2g120g189.4g
Valittu annoskoko2020g4107kcal174.6g697.1g60g94.7g
Annoskoko puolitettuna1010g2053kcal87.3g348.6g30g47.4g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910