Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g12g35kcal1.9g0.4g2.8g0g
Jasmiiniriisi, pirkka113g394kcal7.9g90.1g0.9g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)338g699kcal50.7g7.1g51.4g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g5.6g1.7kcal0g0.6g0g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)11g7.9kcal0.1g1g0.4g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)203g162kcal33.7g0g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g203g41kcal1.2g7.7g0.6g2.8g
Tilli mauste5.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4041g2685kcal191.2g214g116.2g6g
Valittu annoskoko2021g1342kcal95.6g107g58.1g3g
Annoskoko puolitettuna1010g671kcal47.8g53.5g29.1g1.5g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253