Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 817g148kcal4.6g20.4g3.3g5.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen467g649kcal88.7g0g32.7g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)146g438kcal19g0.1g40.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g198g147kcal8.9g25.6g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl234g198kcal3.3g10.3g16.3g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore23g9kcal0.7g1.2g0.2g0.9g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g117g304kcal35g2.3g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4046g3823kcal323.2g125.6g222.8g14g
Valittu annoskoko2023g1911kcal161.6g62.8g111.4g7g
Annoskoko puolitettuna1011g956kcal80.8g31.4g55.7g3.5g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278