Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl400g1800kcal28.4g256g76g13.2g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g600g2040kcal12g16.2g216g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g400g1080kcal32g48g80g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Kinuskikastike 200g847kcal1.9g113.4g42.9g0g
Daim 56g56g305kcal2.1g33.6g17.9g0.1g
Liivatelehti, gelatiini17g59kcal14.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4046g16124kcal185.8g1314.8g1125.8g26.6g
Valittu annoskoko2023g8062kcal92.9g657.4g562.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna1012g4031kcal46.5g328.7g281.5g6.7g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939