Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g800g192kcal14.4g24g4g15.2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g5904kcal72g137.4g569.8g46.2g
Valittu annoskoko2024g2952kcal36g68.7g284.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna1012g1476kcal18g34.4g142.5g11.6g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750