BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu350g231kcal7g49g0g8.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 450g156kcal20.6g8.7g1.3g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.6kcal0.1g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g208g583kcal39.6g0g45.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g1948kcal134.6g116g94.2g39.8g
Valittu annoskoko2025g974kcal67.3g58g47.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna1013g487kcal33.7g29g23.6g10g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583