Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g495g470kcal99g0g7.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 135g17kcal1.5g1.3g0.3g1.4g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 113g15kcal1.3g1.1g0.2g1.4g
Tomaatti 405g92kcal2.3g14g1.2g5.7g
Kurkku, tuore225g23kcal1.3g3.8g0.2g1.6g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g315g318kcal23.9g52.3g1.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g45g175kcal14.8g0g12.8g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g68g608kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g3591kcal309g153.8g184.8g31.4g
Valittu annoskoko2025g1796kcal154.5g76.9g92.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna1013g898kcal77.3g38.5g46.2g7.9g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121787