Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kukkakaali 360g87kcal6.5g7.9g1.1g8.3g
Pinaatti 112g15kcal1.8g0.4g0.3g1.5g
Paprika keskiarvo 90g26kcal0.8g3.8g0.4g1.7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)135g15kcal1.5g1.5g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g360g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Vesi, vesijohtovesi 719g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.5kcal0.6g1.2g0g0.1g
Persilja 3.6g1kcal0g0g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton14g2.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g578kcal30.2g83.2g7.4g47g
Valittu annoskoko2025g289kcal15.1g41.6g3.7g23.5g
Annoskoko puolitettuna1013g144kcal7.6g20.8g1.9g11.8g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795