Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1457kcal2g2g159.6g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.5g0g0g
Muna, annos 60g180g157kcal13.6g1.5g10.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.2g2.3g6.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 798g284kcal1.3g56.8g0.7g16g
Voi, 1 tl, 5 g60g437kcal0.6g0.6g47.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 120g357kcal22.2g3g28.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g299g1197kcal0g299.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4056g10550kcal119g1352.6g500.2g45.6g
Valittu annoskoko2028g5275kcal59.5g676.3g250.1g22.8g
Annoskoko puolitettuna1014g2638kcal29.8g338.2g125.1g11.4g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107