Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha67g120kcal12g0g8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto14g38kcal2.6g0g3g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)83g25kcal0.8g3.3g0.3g0.2g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g9g33kcal2.6g0.2g2.5g0g
Ketsuppi, Pirkka5g5.3kcal0g1.2g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g3.3g7.3kcal0.2g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g500kcal37g13.4g31.6g1.4g
Valittu annoskoko203g250kcal18.5g6.7g15.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna102g125kcal9.3g3.4g7.9g0.4g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716