Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g44g153kcal11.4g1.1g11.8g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g11g46kcal2.1g4.1g2.4g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 87g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät61g61kcal10.1g0.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g563kcal50.4g15.6g32.4g4.2g
Valittu annoskoko203g281kcal25.2g7.8g16.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna102g141kcal12.6g3.9g8.1g1.1g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779