Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g153g37kcal1.8g5.2g0.3g3.2g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.7g6.1kcal0.3g0.7g0.3g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g309kcal5g14.8g24.8g7.2g
Valittu annoskoko203g154kcal2.5g7.4g12.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna102g77kcal1.3g3.7g6.2g1.8g
Arvot/100g100g76kcal1.2g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318