Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%21g46kcal0.6g1.1g4.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.3g39kcal0.1g0.1g4.2g0g
Mansikkahillo 44g100kcal0.2g23.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g795kcal16g127.2g22.4g3.6g
Valittu annoskoko203g398kcal8g63.6g11.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna102g199kcal4g31.8g5.6g0.9g
Arvot/100g100g196kcal3.9g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262