Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 15g2.3kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g4.4g4.8kcal0g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)58g47kcal9.7g0g0.6g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl37g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g244kcal24.2g13g9g3.6g
Valittu annoskoko203g122kcal12.1g6.5g4.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna102g61kcal6.1g3.3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239