Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)70g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light14g25kcal1.2g0.5g2.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g189kcal6g20.4g9g2g
Valittu annoskoko203g94kcal3g10.2g4.5g1g
Annoskoko puolitettuna102g47kcal1.5g5.1g2.3g0.5g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323