Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras47g150kcal6.5g27.2g1.5g3.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)30g33kcal7.5g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g2.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g47g28kcal0.9g4g0.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)47g28kcal0.5g2.1g1.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 2.3g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g518kcal32.6g73.6g9.4g8.6g
Valittu annoskoko203g259kcal16.3g36.8g4.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna102g130kcal8.2g18.4g2.4g2.2g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964