Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 100g45kcal0.2g9.4g0.1g1.8g
Sokeri21g86kcal0g21.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g63g225kcal9g36.8g4.4g5.9g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.2g3.3kcal0g1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g901kcal18.6g137g29g16.8g
Valittu annoskoko203g451kcal9.3g68.5g14.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna102g225kcal4.7g34.3g7.3g4.2g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.7g7.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248