Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl84g287kcal1.7g2.5g29.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g28g70kcal3.9g1g5.6g0g
Välipalakeksi, digestive 25g108kcal1.6g14.9g4.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g1381kcal18.2g136.8g82.6g1.6g
Valittu annoskoko203g691kcal9.1g68.4g41.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna102g345kcal4.6g34.2g20.7g0.4g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.6g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912