Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 16g49kcal1.4g8.5g0.4g2.3g
Puolukka 22g8.5kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Canderel makeutusjauhe1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g122kcal3g22g1g5.8g
Valittu annoskoko204g61kcal1.5g11g0.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna102g31kcal0.8g5.5g0.3g1.5g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.4g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315