Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)92g75kcal1.6g16.1g0.1g0.9g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sianliha keskiarvo 46g100kcal8.4g0g7.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g372kcal20.6g35.6g15.4g3g
Valittu annoskoko204g186kcal10.3g17.8g7.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna102g93kcal5.2g8.9g3.9g0.8g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129