DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 122g34kcal1.5g4.9g0.2g2.6g
Voi vähäsuolainen 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Siirappi 3.4g10kcal0g2.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha59g97kcal11.1g0g5.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g357kcal25.8g16.2g19.4g5.6g
Valittu annoskoko204g179kcal12.9g8.1g9.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna102g89kcal6.5g4.1g4.9g1.4g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464