Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)47g56kcal9.4g0g1.6g0g
Seitifilee (Findus)63g44kcal10.7g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g47g40kcal1.5g2.2g2.8g0g
Korppujauho 24g86kcal2.5g17.6g0.2g1.2g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g520kcal54g39.8g14g2.4g
Valittu annoskoko204g260kcal27g19.9g7g1.2g
Annoskoko puolitettuna102g130kcal13.5g10g3.5g0.6g
Arvot/100g100g128kcal13.3g9.8g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=351097