Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g52g70kcal8.8g0.3g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g22g77kcal1.6g17.5g0.2g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow21g17kcal0.9g2.7g0.2g0.6g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g552kcal23.8g44g30.8g1.4g
Valittu annoskoko204g276kcal11.9g22g15.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna102g138kcal6g11g7.7g0.4g
Arvot/100g100g136kcal5.8g10.8g7.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524