Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)88g22kcal0.9g4.8g0g1.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 44g73kcal12.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g265kcal27.2g13.2g11.4g3.8g
Valittu annoskoko204g133kcal13.6g6.6g5.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna102g66kcal6.8g3.3g2.9g1g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802