Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Pekoni, paistettu 21g109kcal3.5g0g10.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g352kcal9.2g12.8g28.8g4.8g
Valittu annoskoko204g176kcal4.6g6.4g14.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna102g88kcal2.3g3.2g7.2g1.2g
Arvot/100g100g86kcal2.3g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708