Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha667g1200kcal120g0g80g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto137g383kcal26g0g30.1g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka83g21kcal0.7g3.8g0.3g1.6g
Chili paprika punainen6.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)833g250kcal8.3g33.3g3.3g1.7g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g92g330kcal25.7g1.8g24.8g0g
Ketsuppi, Pirkka50g54kcal0.5g12.5g0g0.6g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g33g73kcal2.1g8.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g4999kcal371.2g134g318g11.6g
Valittu annoskoko2030g2499kcal185.6g67g159g5.8g
Annoskoko puolitettuna1015g1250kcal92.8g33.5g79.5g2.9g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716