Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.4g0g84.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g312g128kcal4.4g25.3g0.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli250g450kcal21.2g5.5g37.5g0g
Ketsuppi, Felix68g61kcal0.7g14.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Persilja13g1.5kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g3570kcal230.2g92.2g253.6g2g
Valittu annoskoko2030g1785kcal115.1g46.1g126.8g1g
Annoskoko puolitettuna1015g893kcal57.6g23.1g63.4g0.5g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674