Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1052g882kcal192g0g11.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g70g45kcal2.5g0.1g17.5g0g
Rypsiöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)175g561kcal64.9g0g33.3g0g
Korppujauho 70g257kcal7.4g52.5g0.7g3.7g
Maitojauhe rasvaton 53g187kcal17.1g27.8g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 526g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g4794kcal567.8g160.8g232.4g7.4g
Valittu annoskoko2030g2397kcal283.9g80.4g116.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna1015g1199kcal142g40.2g58.1g1.9g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171