Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g44g201kcal0.2g0.2g22.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g174g680kcal0.3g169.2g0g0g
Raparperi 837g282kcal5.8g46g0.8g11.7g
Culinesse (Flora), annos 10g218g1003kcal1.1g1.1g111.2g0g
Sokeri 260g1054kcal0g259.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu192g242kcal21.1g0.6g17.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 283g973kcal28.9g198.4g3.4g9.9g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.7g35kcal0g8.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.4g14kcal0.5g2.6g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g8995kcal116.8g1378.6g310.4g45.6g
Valittu annoskoko2030g4498kcal58.4g689.3g155.2g22.8g
Annoskoko puolitettuna1015g2249kcal29.2g344.7g77.6g11.4g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570