Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g500g1415kcal23g157g75.5g27.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g300g525kcal75g1.5g27g0g
Oliivi kivetön musta rainbow200g360kcal1.2g11.4g34g0g
Pesto Rosso, Barilla100g330kcal4g12g29.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen500g100kcal3g19g1.5g7g
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g100g290kcal33g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g6186kcal283.8g427.6g371.2g79.8g
Valittu annoskoko2030g3093kcal141.9g213.8g185.6g39.9g
Annoskoko puolitettuna1015g1547kcal71g106.9g92.8g20g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058