Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g583g350kcal58.3g25.1g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 700g2311kcal14g21g245g0g
Kananmuna kuoreton 513g732kcal64.2g1.5g52.6g0g
Mantelilastu (A la meira)233g1400kcal56g15.4g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g9586kcal385g126g850.6g0g
Valittu annoskoko2030g4793kcal192.5g63g425.3g0g
Annoskoko puolitettuna1015g2397kcal96.3g31.5g212.7g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231