Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g930g1088kcal26g37.2g93g0g
Vehnäjauho puolikarkea 378g1297kcal38.5g264.5g4.5g13.2g
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)465g763kcal116.3g4.2g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g7029kcal425.6g614.2g308.8g26.4g
Valittu annoskoko2030g3514kcal212.8g307.1g154.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna1015g1757kcal106.4g153.6g77.2g6.6g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781