Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 788g302kcal7.9g54.3g1.6g19.7g
Nauris 158g43kcal1.6g6.6g0.5g3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos53g378kcal0.3g0.3g42g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton105g168kcal8.4g4.2g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g1899kcal41.4g149.2g116.2g51.6g
Valittu annoskoko2030g950kcal20.7g74.6g58.1g25.8g
Annoskoko puolitettuna1015g475kcal10.4g37.3g29.1g12.9g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566