Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1400g476kcal2.8g99.4g4.2g25.2g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g100g376kcal0.2g94g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4062g6300kcal35.8g951g251.8g59.6g
Valittu annoskoko2031g3150kcal17.9g475.5g125.9g29.8g
Annoskoko puolitettuna1016g1575kcal9g237.8g63g14.9g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748