Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g167g917kcal1.7g1.7g100g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 33g101kcal2.9g18.5g0.6g4.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 147g446kcal12.8g81.3g2.8g20.4g
Vehnäjauho puolikarkea 173g595kcal17.7g121.4g2.1g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 667g216kcal19.3g13.3g4g23.3g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g133g452kcal28.7g1.3g37.2g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 267g90kcal8.2g13.1g0.3g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g6372kcal241.8g518.8g340g115.6g
Valittu annoskoko2032g3186kcal120.9g259.4g170g57.8g
Annoskoko puolitettuna1016g1593kcal60.5g129.7g85g28.9g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439