Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 266g944kcal0.9g0g106.3g0g
Sokeri 339g1376kcal0g338.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu271g342kcal29.8g0.8g24.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 259g889kcal26.4g181.4g3.1g9.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe133g492kcal5.1g109g3.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Vesi399g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten66g219kcal15.6g29.9g14g7.3g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g266g811kcal25.8g162.9g5.3g38.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g10320kcal209.2g1686.4g313.4g110g
Valittu annoskoko2032g5160kcal104.6g843.2g156.7g55g
Annoskoko puolitettuna1016g2580kcal52.3g421.6g78.4g27.5g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182