Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g481g67kcal8.8g3.4g1.9g9.6g
Mango (tuore)401g269kcal2g61.3g1.2g8.4g
Avokado, kuorittu, kivetön 481g953kcal12.6g3.7g93.3g32.2g
Verigreippi, annos 250g401g208kcal3.6g52.5g0.8g8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g200g1804kcal0g0g200.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g60g61kcal0g12.6g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g6741kcal54.8g270g595.4g116.4g
Valittu annoskoko2032g3371kcal27.4g135g297.7g58.2g
Annoskoko puolitettuna1016g1685kcal13.7g67.5g148.9g29.1g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037