Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 444g149kcal3.1g24.4g0.4g6.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g284g1704kcal68.1g18.7g153.3g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g444g266kcal44.4g19.1g1.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g8.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.6g
Kananmuna kuoreton 816g1165kcal102g2.4g83.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g6604kcal437g136g477.8g57.6g
Valittu annoskoko2032g3302kcal218.5g68g238.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna1016g1651kcal109.3g34g119.5g14.4g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500