Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 133g40kcal1.3g6.8g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g67g24kcal0.4g1.5g0.7g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g1334g507kcal14.7g110.8g1.3g21.4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)133g220kcal4g5.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g1730kcal46.4g265.4g51.4g53g
Valittu annoskoko2032g865kcal23.2g132.7g25.7g26.5g
Annoskoko puolitettuna1016g433kcal11.6g66.4g12.9g13.3g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792