Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Parsakaali pakaste Rainbow270g54kcal8.1g5.4g0g6.8g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g135g409kcal32.4g65.5g1.5g15.5g
Flora ruokakerma 15%63g95kcal1.3g1.6g9.5g0g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g4.5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g1594kcal90.8g163.8g63.8g52g
Valittu annoskoko2034g797kcal45.4g81.9g31.9g26g
Annoskoko puolitettuna1017g398kcal22.7g41g16g13g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798