Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1271g1780kcal65.6g355.4g8.6g43.2g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g212g191kcal1.7g40.3g2.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka212g61kcal2.1g13.8g0g0g
Tonnikala öljyssä 148g282kcal40.2g0g13.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g191g153kcal5g7.6g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g4932kcal229.2g834.2g71.2g86.4g
Valittu annoskoko2034g2466kcal114.6g417.1g35.6g43.2g
Annoskoko puolitettuna1017g1233kcal57.3g208.6g17.8g21.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340