Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1125g765kcal137.3g43.9g2.3g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)563g1069kcal25.3g90g67.5g0g
Karpalo, pakaste225g50kcal0.9g7.9g1.6g7.4g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g113g483kcal85.5g3.9g12.4g0g
Liivate 11g39kcal9.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4073g4810kcal517.2g291.4g167.6g14.8g
Valittu annoskoko2036g2405kcal258.6g145.7g83.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna1018g1203kcal129.3g72.9g41.9g3.7g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567