Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Pekoni, paistettu 213g1094kcal34.9g0g107.7g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4078g3521kcal89.6g128.2g288.2g47.2g
Valittu annoskoko2039g1761kcal44.8g64.1g144.1g23.6g
Annoskoko puolitettuna1019g880kcal22.4g32.1g72.1g11.8g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708