Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai29g103kcal3.5g20.9g0.6g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g402kcal0.1g97.9g0.1g1.7g
Kaakao (Oboy, original)20g74kcal0.8g16.4g0.5g1.1g
Liivate 30g105kcal25.7g0g0g0g
Flora vispi 20%400g880kcal12g20g80g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g200g934kcal5.6g128g44g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen60g327kcal6.6g29.4g19.8g1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 400g137kcal12.2g20g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4079g9938kcal243g1347.2g381g9.6g
Valittu annoskoko2039g4969kcal121.5g673.6g190.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna1020g2485kcal60.8g336.8g95.3g2.4g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376