Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka70g213kcal6.8g42.6g1.4g10.5g
Puolukka 67g26kcal0.3g4.5g0.3g1.7g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 67g50kcal1.2g10.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g579kcal16.6g114.8g3.6g25.8g
Valittu annoskoko204g289kcal8.3g57.4g1.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna102g145kcal4.2g28.7g0.9g6.5g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480